Glaszetter nodig? Bel dan nu: 0800-4527426

Waarom 0800-Glashandel?

  • 24-uurs service
  • Klantgericht
  • Kwaliteit

Glasschade?

0800-Glashandel bij glasschade in Dordrecht

Heeft u glasschade? Is er bijvoorbeeld een raam gesneuveld en wilt u zo snel mogelijk uw huis weer veilig kunnen afsluiten? Of is uw schuifdeur kapot gegaan? In alle glasschadegevallen kunt u contact opnemen met onze glasservice. Wij zorgen ervoor dat uw glasschade zo snel mogelijk is verholpen! Met onze glasservice proberen wij zo goed mogelijk tegemoet te komen aan uw wensen als klant. Wij weten als geen ander hoe vervelend het is om te kampen met glasschade!

24-uurs service

Wij zorgen ervoor dat uw glasschade zo snel mogelijk is verholpen. Dit doen wij 24 uur per dag, 7 dagen per week! Dus ook in het weekend of op feestdagen kunt u onze glasservice inschakelen. U kunt ons 365 dagen per jaar bereiken via het gratis telefoonnummer 0800-4527426. Wij zorgen ervoor dat uw probleem zo snel mogelijk is verholpen!

Werkwijze

Wanneer u ons inschakelt bij glasschade zullen wij eerst met u overleggen waar het probleem precies ligt en hoe dit het beste kan worden opgelost. Door het ruime assortiment aan glasproducten van 0800-Glashandel kunnen wij direct uw schade herstellen met een passende glastoepassing die aansluit bij uw wensen. Zo bent u er van verzekerd dat uw glasschade niet alleen snel wordt verholpen, maar ook op een manier die past bij uw wensen en woning!

Contact met 0800-Glashandel Dordrecht

Wilt u meer informatie over de diensten van 0800-Glashandel in Dordrecht of heeft u direct een glasspecialist nodig? Bel dan gratis naar het telefoonnummer 0800-4527426. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. U kunt ook het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!