Glaszetter nodig? Bel dan nu: 0800-4527426

Waarom 0800-Glashandel?

  • 24-uurs service
  • Klantgericht
  • Kwaliteit

Zetten van glas

0800-Glashandel, uw vakman in glaszetten in Dordrecht

Wanneer u uw glaswerk op een veilige en professionele manier wilt laten zetten, bent u bij 0800-Glashandel aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat de installatie van uw glas op de juiste manier, volgens de professionele richtlijnen, gebeurt. Zo bent u verzekerd van glaswerk dat goed is geïnstalleerd en dat jaren meegaat.

Werkwijze

Wanneer u ons inschakelt voor het plaatsen van glas, zullen wij eerst de verschillende mogelijkheden met u bespreken. Door te luisteren naar uw wensen en meer te weten te komen over de functie van het glas, doen wij u een advies over de verschillende mogelijkheden. Bij het plaatsen van het glas bent u verzekerd van een kwalitatief hoogstaande installatie. Wij werken alleen met de beste installateurs om tot een zo goed mogelijk eindresultaat te komen. Bij de installatie van glaswerk is het belangrijk om ervoor te zorgen dat het glas goed aansluit op de kozijnen of overige frames. Wij kunnen middels diverse methoden het glas bewerken, zodat deze zo goed mogelijk passend is. Zo kunnen wij glas snijden en zagen en slijpen. Ook kunnen wij glas boren en zandstralen.

Contact met 0800-Glashandel Dordrecht

Wilt u meer informatie over de diensten van 0800-Glashandel in Dordrecht of heeft u direct een glasspecialist nodig? Bel dan gratis naar het telefoonnummer 0800-4527426. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. U kunt ook het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!